ZAV Bílina-Trať a depo

ZAV Bílina-Trať a depo

3 června, 2024 Off By Vláďa Krejčí

Vážení přátelé, představujeme Vám trať a depo závodu Bílina- Kaňkov který se bude konat dne 16.6.2024. Trať ZAV Bílina měří 1550m s převýšením 115m. Trať je technická bez rovin. Na trati je zatáčka za zatáčkou. Zde musí jezdec ukázat své umění. Zde se síla motoru moc neznamená. Tato trať se minulosti jezdila jako mistrovství ČR. Bílina se nachází nedaleko měst Teplice a Most. Přikládáme mapu a video.

Depo závodních strojů ZAV Bílina

Jezdci kteří budou najíždět do depa v sobotu 15.6.2024 mohou najíždět po 16 hod. Dříve ne. Uzávěra je od 15.6.2024 od 16:00hod do neděle 16.6.2024 do 18:00hod. V depu bude příčné stání po pravé straně směrem na start závodu. Do depa mohou pouze jezdci . Doprovody prosíme aby odstavovali své osobní automobily směrem do Důlní ulice. Závodník v žádném případě nesmí vyjet mimo označené depo. V sobotu je závodník povinen pouze složit vůz a nikam nevyjíždět. Prosíme též aby jste neodstavovali své vozy k vjezdům do domům obyvatelům města Bílina. Technický komisaři si vozy v depu obejdou. Vše naleznete v přiložené mapě. V depu naleznete občerstvení tak i WC.

Diváci– prosíme diváky kteří přijedou na závod se dívat aby odstavovali své vozy do Důlní ulice a zbytek došli pěšky. Vozem se do depa nedostanete. Prosíme diváky aby dodržovali pokyny pořadatelů a pohybovali se pouze v bezpečných prostorách. Po celé trati budou vyznačeny. V žádném případě se nepohybujte po vozovce ale v depu po chodníku. Předem všem za to moc děkujeme. Moc vám přejeme krásnou a bezpečnou podívanou.

Fotografové– musí si vyplnit akreditaci v ředitelství závodu. Po té budou poučeny jak a kde se pohybovat.